Powered By Blogger

diumenge, 29 d’abril del 2012

Iuris advocats de Girona

 Estafat per Iuris advocats de Girona
Iures advocats

Quan després d’un greu accident i en vida has d’anar a buscar un advocat, quina desgràcia! en el meu cas jo vaig anar per recomanació al Sr. Eduard Noguer Condom (1,85 metres) de Iuris advocats, ara a Iures advocats Girona.
 
Eduard Noguer


 Allà ell entre d’altres coses me va dir que no caldria anar per judici perquè  el 90- 95 per cent del casos en que esta clara la cosa, s’arreglava amb l’Asseguradora. Després d’acceptar el 15% que ell cobraria d’allò que jo rebés. I entre d’altres coses ell me va dir que  la seva principal prioritat era esprémer la llimona. 

Jo tenia la roba malmesa de l’accident en una bossa, me va dir que no li calia, que li fes una foto i que li donés. Així ho vaig fer.I dia a dia anant fent la dura rehabilitació, hi ha un moment en que comencen les visites a la metgessa forense, fins a tres,en que dona el seu veredicte sobre l’actual estat i fent-ho en estàtic. I dies després l’advocat em demana si estic d’acord amb l’indemnització d’uns 24.000€ , que deia que era en funció de l’informe de la forense . Estic passant mals dies, amb alts i baixos, no m’importa i així tot d’una  estic signant, al jutjats, un document  amb l’acceptació, tot per que a ell li era més còmode. Document del que no se me va donar copia ni del informe de la forense. Però,  recordo que eren cap a 23.600€. Ja havia baixat! I si en realitat havia  pactat amb l’ Asseguradora? Els  papers que vaig ’ acceptar’ a posteriori, d'alló que se me pagava de 22.259,76 €, 1.341€ menys i a més de de pagar un procurador’ 160€ i aquell '15%' del Sr Eduard Noguer, que ell es cobraba,  era de 3939,84€. Dies després fent comptes veig que enlloc del 15%, m’ha cobrat el 17,7%. Ell s’havia d’haver fet càrrec de les despeses judicials, per no complir el tracte. I a més no s’ha me pagat la rova , s’ha quedat vora 2400 € de més
 I així en aquells primers moments, jo no sabia que seria aquella llimona que ell espremeria.
Eduard Noguer

 
___________________________________________________________________________
JULIOL-AGOST DE 2012
GRÀCIES A L'ASSESSORAMENT I AJUDA D'AMICS .
He pogut fer aquet petit resums de la part monetaria que pertocaria
BOE-febrer-2012
56,60 €,dia de baixa +% de 20, f. del sou ( a la baixa, % entre 11 a 25max.) = 67,92  € dia x 255 dies de baixa* = 17.319,€


Lesiones permanentes que constituyan una incapacidad
para la ocupación o actividad habitual de la víctima
Permanente parcial: Con secuelas permanentes que limiten parcialmente la ocupación o actividad habitual.....  Hasta 16.102,35 €
 Estic limitat en el moviment en espai petit
PUNTS-
Ligamentos laterales (operados o no) con sintomatología  Punts-1 a 10
Ligamentos cruzados (operados o no) con sintomatología  Punts-1 a 15

Manca el tendó rotulià i el tendó del recte femoral, per damunt la ròtula, Que varen patir molt, ja que la r. va sortir de lloc tensant molt i molt, els tendons.  Sols recordar-ho!

PERJUICIO ESTÉTICO Medio- Punts de13-18,  ja que la cama afectada, no pot recuperar el volum a causa dels pobres tendons afectats.
En tot això tinc problemes i també un menisc esquerdat
Si sumen i surten com aminim de 50 a 54, al cap baix
1657,14€ valor del punt entre 50 i 54 punts    52 punts serien 86.171,28€

Sumeu les quantiats, qui se les haurà quedat?

Nota-* He de dir que encara que s’en va fer anar a treballar, amb el meu desacord, vaig estar de 3 a4 mesos, passant-ho molt malament. EL genoll se me bloquejaba..........
També he dir que se me va dur a la forense molt aviat, ja que alehores podia semblar, tal i qual, però tingú tenia en compte la limitacó que me quearia els tendons afectas.
Un atropellament de vehicle que en girar-me per saltar, per voler evitar-ho,sense temps de poder fer-ho, el pobre genoll, va rebre aquell impacte no desitjat i que em va desplaçar uns metres enllà, emplenat el carrer amb la sang que em sortia del cap. I això és cura?
I actualment 11/2012.
Mentre pugui anar musculant la part que puc, podré anar fent. I sota les molesties dels pobres lligaments i tendons. He descobert que dura que es la ciutat, les voreres, maques però antipersones. L’asfalt pels cotxes més tou, es millor.